Cate e de simplu

energy.detox&healing


0773930085
juice.healing@gmail.com

Cancerul

Cancerul

Cancerul (denumirea științifică: neoplasm malign) este o categorie de boli caracterizate printr-o diviziune necontrolată a unui grup de celule, care au capacitatea de a invada alte tesuturi din organism, fie prin creștere directă în țesuturi adiacente (invazie) sau prin migrația celulelor spre locuri mai îndepărtate în organism (metastaza). Diviziunea și înmulțirea necontrolată a celulelor este declanșată de anomalii ale ADN -ului celulelor canceroase. Aceste anomalii apar ca o consecință a integrării unor virusi in genomul celular sau a mutațiilor genelor care controlează înmulțirea acestor celule. Una sau, frecvent, mai multe astfel de mutații pot duce la diviziunea și înmulțirea necontrolată a celulelor, în unele cazuri cu formarea unei tumori maligne. Tumorile maligne sunt acele tumori care au capacitatea de a invada alte celule fie din vecinătate (prin invazie tumorală), fie la distanță (prin metastaze tumorale).

De ce facem cancer? Motivul principal: PH-ul sangelui nostru devine acid;de la 0 pana la 6,9 inseamna acid,7 este neutru iar de la 7,1 la 14 este alcalin.

Desi aceasta aciditate este indusa de greselile alimentare ea poate fi corectata. In cazul aciditatii crescute din corp, organismul nostru nu permite sangelui sa devina acid chiar in lipsa hranei corecte. Pentru a contracara aciditatea, corpul nostru consuma calciul din oase si dinti, ceea ce duce la nenumarate probleme de sanatate.

Pentru a regla PH-ul sangelui, adica a-l aduce la un nivel optim de 7,35-7 avem nevoie de o alimentatie alcalina in proportie de 95%.

Alimentele alcaline sunt radacinoasele, cruciferele, legumele verzi, cerealele integrale, citricele ,usturoiul, semintele crude si uleiurile presate la rece

Sucurile si ceaiurile sunt ideale chiar si pentru cei care nu au pofta de mancare,oferind corpului hidratarea,alcanizarea si energia necesara din vitaminele si mineralele naturale, enzime digestive si uleiuri volatile.

Printre cele mai importante alimente si ceaiuri sunt: Iarba de grau, Rosia, sfecla, merele, castravetii, lamaia, patrunjelul, Broccoli, telina, morcovii.

Plantele pentru ceaiuri sunt:

Echinaceea, galbenelele, papadia, ghimbirul, Turmenicul,Trei frati patati, Coada calului, Coada soricelului

https://www.energy-detox-healing.com/produse4/cancerul/